Visual Merchandising

kreativní studio Artyšok a naše služby pro obchody - visual merchandising

vizuální styl řekne víc než tisíc slov

Vzhled prodejny musí být vždy perfektní. Proto je visual merchandising důležitou částí marketingové strategie a výrazně ovlivňuje prodej a zisk. Merchandiser se stará o vizuální stránku celé prodejny, uspořádání zboží na ploše, dekorace výloh, styling figurín a sledování průběžné rotace prodávaných věcí. Je to obor, ve kterém jde o obchodní taktiku a detaily, které dokáží upoutat pozornost a přimět zákazníka ke koupi.

Služby poskytujeme především malým firmám různého zaměření, ovšem máme teoretické i praktické zkušenosti s visual merchandisingem i z velkých nadnárodních společností, kde jsme dlouho působily. Hledáme partnery k dlouhodobé spolupráci, pro které chceme vytvářet zajímavý vizuální styl prodejních prostor a tím přispět k jejich úspěšnému podnikání.

jak při práci postupujeme

Jako otevřená šperkovnice třpytící se do všech stran, tak by váš obchod měl vypadat. Všechno srovnané, uspořádané a neosahané tak, aby byl zákazník zaujat a chtěl si věc vyzkoušet, ohmatat a koupit.

Může se zdát, že velké nadnárodní řetězce, mající na každé pobočce svého „vizuála“, který se stará o vzhled prodejny a dekoraci výkladní skříně, budou mít v konkurenci výhodu. Ovšem unifikovaný vzhled velkých firem není v delším časovém měřítku zajímavý a brzy se okouká.

Nabízíme externí spolupráci malým a středním firmám, kde po první informativní schůzce nabídneme řešení, jak vzhled prodejny pozměnit, a pak podle potřeby pravidelně docházíme. Staráme se o vizuální stránku prodejny, uspořádání a průběžnou rotaci produktů, dekoraci výkladní skříně a styling figurín.

Napište nám